Ce facem?

 


    Indiferent de natura activitatii, de scopul proiectelor sau de modul lor de finantare, ramanem consecventi viziunii si statutului organizatiei, respectand cu strictete urmatoarele trei principii :

   ♦ Nu acceptam niciun ban, favor, reclama sau orice alt beneficiu daca acesta vine insotit cu o constrangere, o obligatie sau o presiune asupra noastra;

                        

   ♦ Nu ne asociem imaginea cu niciun partid politic, nu sustinem si nu promovam imaginea politica a nimanui;

              

   ♦ Criteriul de selectie al echipe noastre, pe langa cel al competentei, evident, este integritatea. Moralitatea si bunul simt joaca si ele un rol important.
Indiferent ce s-ar intampla, indiferent cate reusite sau esecuri vom avea, de la aceste principii nu ne vom abate niciodata.


   Ca orice viata de om, si activitatea Asociatiei are perioade mai bune si mai putin bune, proiecte mai concludente si altele mai putin reusite. Inainte sa ne criticati sau sa lansati acuzatii (pentru ca asta se pare ca e a doua natura a romanului) incercati sa va puneti in locul nostru si intrebati-va : voi cum ati fi facut?
   Daca puteti raspunde cinstit si gasiti o alternativa sau o varianta de imbunatatire a activitatii organizatiei, nu ezitati sa ne-o comunicati!

Search

Blogroll